Köszöntő

Ha nincs időd az egészségedre, majd lesz időd a betegségedre.

Agape. Jelentése: feltétel nélküli szeretet. Dr. Müller Károly 63 éves állatorvos vagyok. Ahogy mondani szokták, megettem kenyerem javát.

Professzoraim azt tanították: az orvos az embert gyógyítja, az állatorvos az emberiséget.

Igaz állítás. Eljött az ideje ennek a gyógyításnak, nagyon. A 24. órában vagyunk. A civilizációs betegségek harmadolják az életképes emberiséget, és szinte az egészet gyógyszerfüggővé teszik. Az egészség a legnagyobb kincs. Nem időnként kell adagolni, hanem naponta többször.

Ezt hívják élelmiszernek. Tápláléknak.

Ennek az előállításában van feltétlen szerepe a sokoldalúan kiképzett szakembernek: az állatorvosnak. Az egész civilizált területen ezt a szakmát háttérbe szorították. Amerikában kezdődött. Élelmiszereinket sok mesterséges vegyülettel dúsítják és ezzel megteremtik az anyagforgalmi betegségek alapjait. Ebből képződnek a különböző szindrómák.

Én 2012-ben halál közeli állapotba kerültem, vesebetegségem miatt Előadásaimban beszélek róla. Még az évben a Parlamentben megismételtem állatorvosi eskümet a Szent Korona előtt. Azóta többszörös erőfeszítéssel próbálom embertársaimat helyesnek vélt táplálkozásra ösztönözni. Nehéz feladat. Az olcsó, a könnyen beszerezhető, a puha, az azonnal fogyasztható elcsábítja az embereket.

Ki az, aki a nehezebb utat választja?

Kérem Önt, hogy hallgasson bele előadásaimba, ha teheti néhány gondolatomat illessze bele mindennapi életébe.

Zákányszék, 2016. 10. 18.

                                                                         Üdvözlettel:

                                                                                                     Dr. Müller Károly

.

Vélemény, hozzászólás?